Κόβουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές σε λεπτές ροδέλες. Τα μαραίνουμε ( ψιλoτσιγαρίζουμε ) για 15 - 20 λεπτά και ρίχνουμε ένα ποτηράκι γλυκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί μετά από ανακάτεμα και λίγη υπομονή, το αφίνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ταψί ανάμεσα σε 2+2 παχουλά φύλλα. 20΄ - 30΄ στους 180 βαθμούς και καλή μας όρεξη !
υπέροχη μανιταρόπιτα για εκλεκτούς !
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚόβουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές σε λεπτές ροδέλες. Τα μαραίνουμε ( ψιλoτσιγαρίζουμε ) για 15 - 20 λεπτά και ρίχνουμε ένα ποτηράκι γλυκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το κρασί μετά από ανακάτεμα και λίγη υπομονή, το αφίνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ταψί ανάμεσα σε 2+2 παχουλά φύλλα. 20΄ - 30΄ στους 180 βαθμούς και καλή μας όρεξη !
ΑπάντησηΔιαγραφή